LÄHDE MUKAAN PELIIN JA LÖYDÄ UUSIA VOIMAVAROJA

Pelaajaksi toipumispeliin

 

 

Tule pelaamaan toipumispeliä! Etsimme toipumispelin pelaajiksi Etelä-Suomen alueella asuvia 18 – 50 -vuotiaita mielenterveys- ja päihdetoipujia, jotka ovat matkalla kohti itsenäisempää elämää.

Jokainen peli kestää noin puoli vuotta. Voit osallistua peliin ja tehdä valintoja toipumispolulla oman elämäntilanteesi puitteissa. Pelissä on paljon erilaisia arjen taitoja ja hyvinvointia tukevia teemoja, joista pääset valitsemaan sinulle kiinnostavimmat ja hyödyllisimmät.

Pelin henkilökunta on paikalla sinua varten. Ei haittaa, jos et omista älypuhelinta – lainaamme sinulle hankkeen puolesta tarvittaessa pelivälineet. Annamme myös tarpeen mukaan jokaiselle pelaajalle teknistä tukea ja muuta neuvontaa.

Toipumispelissä nähdään säännöllisesti muita pelaajia ja pelin vetäjiä. Pelin käynnistyttyä kokoontumisia on noin kerran viikossa. Peliin kuuluvaa digipeliä voi pelata myös itsekseen ja osa pelitehtävistä on itsenäisesti suoritettavia. Peli innostaa pelaajia osallistumaan monenlaisiin palveluihin ja kursseihin yksin tai porukalla – valinnanvaraa on runsaasti.  Pelin jälkeen pelaajalla on halutessaan mahdollisuus jäädä osaksi toipumispeliyhteisöä. 

Pelejä käynnistyy säännöllisesti. Etsimme tälläkin hetkellä uusia pelaajia seuraaviin toipumispeleihin. Ilmoittaudu näiden nettisivujen yläpalkin pelaajaksi -välilehden kautta, lähetä sähköpostia toipumispeli@lilinkoti.fi tai soita meille! Yhteystietomme löydät yläpalkin yhteystiedot -välilehdeltä. Lisätietoja pelistä saat sähköpostitse tai puhelimitse.

Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi. Jutellaan toiveistasi ja siitä, mitä peli voisi sinulle tarjota. Toivomme pelaajilta omaehtoista kiinnostusta toipumiseen ja itsenäistymiseen sekä avointa mieltä pelaamisen suhteen.

Peliä kehitetään jatkuvasti. Pääset pelaajana vaikuttamaan pelin rakentumiseen ideoimalla ja testaamalla peliä.

Lähde mukaan seikkailuun, tule pelaajaksi toipumispeliin!