Roolipeli tempaa seikkailuun

 The World of Recovery: Salainen tukikohta on mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunniteltu pöytäroolipeli. TWoR soveltuu kuitenkin loistavasti kenelle tahansa roolipelaamisesta kiinnostuneelle. 

TWoRissa seikkailu etenee luovana ryhmätoimintana yhteisen pöydän – tai etäpelissä ruudun – äärellä istuen. Peliin tarvitaan 2-6 pelaajaa ja pelinjohtaja eli PJ. Tässä roolipelissä ei tarvitse näytellä, improvisoida eikä käyttää rooliasuja.

TWoR on väkivallaton peli, mutta se ei tee siitä tylsää. Tulevaisuuteen sijoittuva tarina tempaa pelaajan vauhdikkaaseen seikkailuun. Yhdessä selviydytään erilaisista tilanteista ja päästään pelihahmojen kautta kokemaan huikeita tapahtumia kiehtovissa paikoissa. 

Omat ja ryhmän valinnat ohjaavat tarinan kulkua. Tilanteita ratkaistaan myös heittämällä noppaa. Pelissä on käytössä muiden noppien lisäksi Fiilisnoppa, mikä mahdollistaa erilaisten tunteiden käsittelyn pelimäisellä tavalla. Yllättävät käänteet, yhteistyö ja huumori ovat pelin suola. TWoRissa myös hiljaisemman pelaajan panos on tärkeä, eikä kaveria jätetä. 

The World of Recovery: Salainen tukikohta koostuu kahdeksasta kahden tunnin mittaisesta peliseikkailusta, mitkä muodostavat tarinallisen kokonaisuuden. Voit testata roolipelaamista osallistumalla järjestämäämme demopeliin tai tutustumalla Pelinjohtajan kirjaan.

TWoRissa on kevyet säännöt ja selkeät ohjeet. The World of Recovery: Salainen tukikohta on varta vasten suunniteltu madaltamaan kynnystä myös aloitteleville pelinjohtajille. 

TWoR yhdistää hyvinvoinnin ja pelaamisen ennennäkemättömällä tavalla. Pelissä seikkaillaan päätöksenteon, vuorovaikutuksen, ongelmanratkaisun ja empatian maailmassa. 

Roolipeli julkaistaan elokuussa 2022 sähköisessä muodossa ilmaiseksi ladattavana versiona ja painotuotteena. Pysy kuulolla!

Lisätietoja: venla.leimu@lilinkoti.fi