Mobiilisovellus hyvinvoinnin tukena

Älypuhelimella pelattavassa The World of Recovery -hyvinvointisovelluksessa suoritat tosielämän pelitehtäviä ottamalla valokuvia. Kännykkäpelin tehtävät aktivoivat pieniä, harmaita aivosolujasi, ruokkivat luovuuttasi ja saavat sinut liikkeelle. Tulet näkemään lähiympäristösi uusin silmin. Kun sinä nouset tasoja, etenee pelihahmosi matka tulevaisuuden maailmassa.

TWoR-hyvinvointipeli on pelattavissa joustavasti yksin tai kaverin kanssa. Se soveltuu loistavasti myös ryhmätoiminnan välineeksi ja keskustelujen rungoksi. Peli toimii lisäksi digitaitojen kehittämisen välineenä – kun pelaat TWoRia, opit samalla käyttämään älypuhelinta ja kosketusnäyttöä. 

Sovellus on ilmainen ja kaikille avoin. TwoR-kännykkäseikkailua on pelannut toukokuusta lähtien 750 pelaajaa. Sovellus kerää nimetöntä hymynaamapalautetta pelihahmon tasoilla 3-7. Sen perusteella niistä, jotka jatkavat pelaamista, yli 90% pitää peliä aktivoivana, positiivisena, hyvinvointia lisäävänä ja liikkeelle lähtemistä edistävänä.

Kokeile sinäkin!
Lataa
Android-puhelimelle (linkki GooglePlay -kauppaan): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the_world_of_recovery

iPhonelle (linkki AppStore -kauppaan):
https://apps.apple.com/fi/app/the-world-of-recovery/id1613328192?l=fi

 

Lisätietoja: venla.leimu@lilinkoti.fi

TWoR mobiilipeli alkunäyttö The World of Recovery