Ajankohtaista

Roolipeli jää kesälomalle. Ropeconissa nähdään!

Roolipeli jää 29.6. kesätauolle. Pelikirja on painovalmis, mutta julkaistaan vasta elokuussa.📘Voit kirjaa odottaessasi ilmoittautua loppukesän ja alkusyksyn kaikille avoimiin tapahtumiin Ilmoittaudu -välilehdellä. Sieltä löytyy lähiä ja etää, jokaiselle jotakin! 🔖

Jos haluat pelien esittelyjä tai testipelejä sinun porukallesi tai organisaatiollesi, ota meihin yhteyttä. 📱Sovellus: rauni.koikkalainen@lilinkoti.fi 🌈Roolipeli: venla.leimu@lilinkoti.fi

Pelikeskus avaa ovensa heinäkuun viimeisellä viikolla. Yökyöpeleille on Helsingin Ropeconissa, Suomen suurimmassa ja mahtavimmassa roolipelitapahtumassa, tarjolla TWoR-luento perjantaina 29.7. klo 22-22:45 otsikolla ”The World of Recovery – voiko roolipelaamalla toipua?” Tervetuloa, olisipa huikeeta nähdä siellä! 🌈 https://2022.ropecon.fi/opas/

Ja nyt, lomalle lompsis. 🤸‍♀️Toivotamme just sulle ihanaa, aurinkoista kesää! ☀️

200 rikki eli matikkaa TWoRin tapaan!

Pelikeskus ylpeänä esittää 👩‍💼:
Mobiilipelillä on nyt huikeat 218 pelaajaa. Kiitos x 218!
Tehtäviä on tehty ainakin ~1000! 🔥 *
Pelaaja antaa hymiöillä😟😐🙂😄 palautetta pelimatkansa edetessä. Peli ei spämmää: palautetta annetaan tasolta 3, korkeintaan 5x koko pelin aikana ja kerrallaan vain yhteen väittämään.
Tämänhetkinen pelaajafiilis saa meidät Pelikeskuksessa superiloisiksi:
“Peli aktivoi minua” 100% 😄🙂
“Peli tuo sisältöä päiviini” 97% 😄🙂
“Peli saa minut liikkeelle.” 80% 😄🙂
“Peli on kannustava ja positiivinen” 91% 😄🙂
“Pelaaminen lisää hyvinvointiani” 100% 😄🙂
Surullisten 😟 hymiöiden määrä kaikissa palautteissa yhteensä: 0 kpl!

Huikeeta, tyypit! Tän siitä saa, kun yhdessä kehittää! 😍

Lataa tästä! 📲
Android-puhelimelle linkki GooglePlay -kauppaan:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the_world_of_recovery
iPhonelle linkki AppStore -kauppaan:
https://apps.apple.com/fi/app/the-world-of-recovery/id1613328192?l=fi
Tai kirjoita sovelluskaupan hakuriville: The World of Recovery

*Palaute kerätään anonyymisti, eikä se ole yhdistettävissä yksittäiseen pelaajaan. Emme kerää dataa suoritettujen tehtävien lukumäärästä, mutta suuruusluokan voimme laskea palautteiden lukumäärän perusteella.

The World of Recoveryn matkassa

Terveisiä Helsingin Pasilasta, missä pelisuunnittelu alkaa olla tältä erää loppusuoralla. Fiilis on huikea! TWoR-sovellus julkaistiin toukokuun alussa ja The World of Recovery: Salainen tukikohta -roolipeliseikkailukin näkee päivänvalon kesäkuussa ladattavana versiona ja heinäkuussa omakustannushintaan hankittavana pelipakettina.

Loppukevään ja kesän kalenterimme on kovaa vauhtia täyttymässä organisaatioiden tilaamista peli-infoista, mitä pidämme ympäri Suomea. Pidämme kesäkuussa myös kolme kaikille avointa etätilaisuutta. Niistä lisää Ilmoittaudu-välilehdellä.

Varsinaiset pelien julkkarit pidetään elo-syyskuussa. Sitten on aika juhlia hyötypelikentän uuden pelinavauksen tähänastista taivalta! The World of Recovery-pelien kehittäminen on ollut huikea matka, jolla kanssamme on kulkenut lukematon määrä toipujia, kokemusasiantuntijoita, sote-alan ammattilaisia ja pelialan osaajia. Kiitos kaikille yhteisesti ja jokaiselle erikseen! Ja just sulle aurinkoista tätä päivää ja huomista!

Kulttuuripajaverkosto mukana peleissä

The World of Recoverylla on ollut ilo ja kunnia hyödyntää Kulttuuripajaverkoston osaamista ja innostusta sekä hyvinvointisovelluksen että roolipelin kehittämisessä ideoinnista testipelaamiseen. Syyskuussa pääsemme valmiiden pelien kanssa Kulttuuripaja Elviksen pelileirille Iittiin. Siellä pelataan meidän pelejä ja järjestetään TWoR-roolipelin pelinjohtajakoulutus. Tuskin maltamme odottaa!