Taustaa

 Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuisiin The World of Recovery -peleihin! 

The World of Recovery mullistaa käsityksesi hyötypelaamisesta yhdistämällä hyvinvoinnin ja pelaamisen ennennäkemättömällä tavalla. Pelikokonaisuuteen kuuluu kaksi mielenterveys- ja päihdetoipujille suunniteltua peliä: aktivoiva, uusia näkökulmia avaava kännykkäpeli ja luovan ryhmätoiminnan pöytäroolipeli. Kummassakin pelissä seikkaillaan toivon, hyvinvoinnin ja mahdollisuuksien maailmassa.

TWoR soveltuu jokaiselle, joka kaipaa elämäänsä tekemistä ja uutta sisältöä.  Me Pelikeskuksessa olemme vakuuttuneita siitä, että hyvinvointiaan voi buustata ja mielenterveyttään tukea pelaamalla. Kokeile, jos et usko!

The World of Recovery pohjautuu toipumisorientaation viitekehykseen, missä painottuvat voimavarat, osallisuus, toivo, merkityksellisyys ja positiivinen mielenterveys.

Suunnitteluprosessissa on ollut vuodesta 2020 mukana kymmeniä mielenterveys- ja päihdealan toipujia ja ammattilaisia sekä pelialan osaajia. 260 pelaajaa eri puolelta Suomea on pelannut TWoR-roolipeliä. Mobiilipeli on roolipelin lailla syntynyt jatkuvan yhteiskehittämisen tuloksena. Sen uusimmalla versiolla on yli 750 pelaajaa.

Hyvinvointisovellus julkaistiin 2.5. 2022 ja on nyt ladattavissa maksutta GooglePlay ja AppStore -kaupoista. Roolipaketti (kirja, kuvakortit, nopat ja lomakkeet) julkaistiin joulukuussa 2022. Sähköisen version saat käyttöösi maksutta Roolipeli-välilehdeltä.

Kiinnostuitko? Lue lisää välilehdiltä Sovellus ja Roolipeli.

Lisätietoja: venla.leimu@lilinkoti.fi 

Seuraa pelinkehittämisen vaiheita myös Facebookissa.

The World of Recovery TWoR pelit