Taustaa

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen The World of Recovery -peliin! 

The World of Recovery mullistaa käsityksesi hyötypelaamisesta. Pelikokonaisuuteen kuuluu kaksi aikuisille mielenterveys- ja päihdetoipujille suunniteltua peliä: kännykkäpeli ja pöytäroolipeli. TWoR soveltuu kuitenkin jokaiselle, joka kaipaa elämäänsä tekemistä ja uutta sisältöä. Me TWoRissa olemme vakuuttuneita siitä, että pelillä voi olla hyvinvointivaikutuksia ja se voi samaan aikaan olla hyvä ja kiinnostava peli, mitä on hauska pelata.

The World of Recovery pohjautuu toipumisorientaation viitekehykseen, missä painottuvat voimavarat, osallisuus, toivo, merkityksellisyys ja positiivinen mielenterveys.

Suunnitteluprosessissa on ollut alusta asti mukana mielenterveys- ja päihdealan toipujia ja ammattilaisia sekä pelialan osaajia. TWoR yhdistää hyvinvoinnin ja pelaamisen ennennäkemättömällä tavalla. Kummassakin TWoR-pelissä seikkaillaan toivon, luovuuden ja mahdollisuuksien maailmassa.

Hyvinvointisovellus julkaistiin 2.5. 2022 ja on nyt ladattavissa maksutta GooglePlay ja AppStore -kaupoista. Roolipelikirja ja sen ilmainen, sähköisessä muodossa ladattavissa oleva versio julkaistaan elokuussa 2022. 

Seuraa pelinkehittämisen vaiheita myös Facebookissa.