The World of Recoveryn matkassa

Terveisiä Helsingin Pasilasta, missä pelisuunnittelu alkaa olla tältä erää loppusuoralla. Fiilis on huikea! TWoR-sovellus julkaistiin toukokuun alussa ja The World of Recovery: Salainen tukikohta -roolipeliseikkailukin näkee päivänvalon kesäkuussa ladattavana versiona ja heinäkuussa omakustannushintaan hankittavana pelipakettina.

Loppukevään ja kesän kalenterimme on kovaa vauhtia täyttymässä organisaatioiden tilaamista peli-infoista, mitä pidämme ympäri Suomea. Pidämme kesäkuussa myös kolme kaikille avointa etätilaisuutta. Niistä lisää Ilmoittaudu-välilehdellä.

Varsinaiset pelien julkkarit pidetään elo-syyskuussa. Sitten on aika juhlia hyötypelikentän uuden pelinavauksen tähänastista taivalta! The World of Recovery-pelien kehittäminen on ollut huikea matka, jolla kanssamme on kulkenut lukematon määrä toipujia, kokemusasiantuntijoita, sote-alan ammattilaisia ja pelialan osaajia. Kiitos kaikille yhteisesti ja jokaiselle erikseen! Ja just sulle aurinkoista tätä päivää ja huomista!