Roolipeli jää kesälomalle. Ropeconissa nähdään!

Roolipeli jää 29.6. kesätauolle. Pelikirja on painovalmis, mutta julkaistaan vasta elokuussa.📘Voit kirjaa odottaessasi ilmoittautua loppukesän ja alkusyksyn kaikille avoimiin tapahtumiin Ilmoittaudu -välilehdellä. Sieltä löytyy lähiä ja etää, jokaiselle jotakin! 🔖

Jos haluat pelien esittelyjä tai testipelejä sinun porukallesi tai organisaatiollesi, ota meihin yhteyttä. 📱Sovellus: rauni.koikkalainen@lilinkoti.fi 🌈Roolipeli: venla.leimu@lilinkoti.fi

Pelikeskus avaa ovensa heinäkuun viimeisellä viikolla. Yökyöpeleille on Helsingin Ropeconissa, Suomen suurimmassa ja mahtavimmassa roolipelitapahtumassa, tarjolla TWoR-luento perjantaina 29.7. klo 22-22:45 otsikolla ”The World of Recovery – voiko roolipelaamalla toipua?” Tervetuloa, olisipa huikeeta nähdä siellä! 🌈 https://2022.ropecon.fi/opas/

Ja nyt, lomalle lompsis. 🤸‍♀️Toivotamme just sulle ihanaa, aurinkoista kesää! ☀️