The World of Recovery: Salainen tukikohta Ropeconissa 30.-31.7.

The World of Recovery -pöytäroolipeli harppaa kertaloikalla suomalaiseen roolipeliskeneen Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 30.7. klo 17, kun pelisuunnittelija Venla Leimu, pelitestaaja-yhteiskehittäjät Emma, Johanna ja Emmi ja peliä konsultoinut pitkän linjan pelisuunnittelija Juhana Pettersson kertovat tästä uraauurtavasta pelistä. Suomen suurimpaan roolipelitápahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä.

8-osainen roolipelikampanja on suunniteltu ensikertalaispelaajille ja ensikertalaispelinjohtajalle. Se on sisällöiltään ja mekaniikoiltaan erityisryhmiä huomioiva ja suunniteltu erityisesti mielenterveys- ja päihdetoipumisen tueksi.

Venla vetää Ropeconissa myös demopelin sunnuntaina klo 13-15. Kuusi nopeinta mahtuu mukaan!

Pelikeskuksessa ollaan superinnoissaan siitä, että meidän peli saadaan omaksi, ainutlaatuiseksi kohteekseen suomalaiselle roolipelikartalle.

Lue lisää Ropeconista: https://2022.ropecon.fi/