Syyskuulumisia  

Syksy on saapunut Suomeen ja Pelikeskukseen. 🍁🍃🍂 Suuntaamme katseemme eteenpäin, mutta ensin vähän meidän loppukesän meiningeistä: 
 
Heinä-elokuun vaihteessa osallistuimme 5900 muun pelinörtin kanssa Ropeconiin, Suomen suurimpaan roolipelitapahtumaan. Pääsimme kolmen kokemusasiantuntijan ja meitä konsultoineen peliekspertin Juhana Petterssonin kanssa kertomaan roolipelistä täydelle salille innostuneita peli-ihmisiä. Se oli huikea kokemus! 🥳🎲
 
Sen jälkeen olemme vetäneet päätähuimaavan määrän pelejä ja infotilaisuuksia pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Porvoossa ja Joensuussa. Hienoja reissuja ja ikimuistoisia kohtaamisia pelien parissa on tulossa paljon lisää syksyn edetessä. Kiitos yhteistyökumppaneillemme – ja teille kaikille tilaisuuksiin osallistuneille! 🥰🎲📱✨
 
Roolipelin pelipaketista on valmistunut prototyyppierä. Varsinainen pelipaketti ja sähköisesti ladattava versio julkaistaan vasta marraskuussa. Pahoittelut, ettette ihan vielä pääse tutustumaan roolipelipakettiin. Mutta me luvataan, että hyvää kannattaa odottaa! 📘🎲
 
Palasimme juuri Lissabonista, missä pelejä ja niiden uniikkia yhteiskehittämisprosessia esiteltiin kansainvälisessä mielenterveyskonferenssissa ECMH 2022 European Conference on Mental Health. Toipujille suunnattuja pelejä ei totisesti ole skenessä liikaa ja oli ilo ja etuoikeus päästä kertomaan, mitä me tehdään tällä tärkeällä saralla. 🤩
 
Pelikeskus toivottaa just sulle iloa ja valoa myös syksyn synkempiin päiviin! ✨☔️🍂