TWoR kännykkäpeli ja roolipeli nyt ladattavissa!

The World of Recovery -kännykkäpeli eli hyvinvointisovellus porskuttaa eteenpäin. Uudella versiolla on pelaajia nyt 470, huikeeta! Ihmiset ympäri Suomen ovat lähteneet omaan tahtiin liikkeelle kuvaamaan elämäänsä juuri siten, kuin heille parhaiten sopii. Te pelaajat samoilette metsiköissä, kuljette kaupungilla ja kuvaatte kotejanne ja harrastuspaikkojanne. Mahtavaa, että peli on mukana niin monen elämässä! Löydät TWoRin AppStoresta ja GooglePlay -kaupasta hakusanalla the world of recovery. Hopihopi lataamaan! 📲🌌

TWoR: Salainen tukikohta -roolipelin uudella versiolla on ollut jo noin sata demopeliin osallistunutta pelaajaa, vaikka Pelikirjan julkkareitakaan ei ole ihan vielä juhlittu. Roolipelikansiot ja noppapussit saapuvat Pelikeskukseen tällä viikolla ja ihan kohta Pelipaketit ovat kasassa. Sitä ennen roolipeliin, sen mekaniikkoihin ja pelinjohtamiseen voi tutustua kurkkaamalla välilehdeltä Roolipeli Pelipaketin sähköistä versiota: https://www.theworldofrecovery.fi/185-2/ Älä kuitenkaan lue kirjaa äläkä katsele kunnolla kuvakortteja, jos olet kiinnostunut pelaamaan TWoR: Salainen tukikohta -roolipeliä. Kirja ja kortit sisältävät nimittäin juonipaljastuksia! 🎲📘

Jos haluat mobiili- tai roolipeliesittelyn, ota yhteyttä: venla.leimu@lilinkoti.fi . Presiksiä ja pelejä on ollut paljon Joensuusta Jyväskylään ja Tampereelta Porvooseen, pääkaupunkiseutua unohtamatta. Nyt marraskuussa peliesittelykalenteri alkaa olla joulu- ja tammikuun osalta täynnä. Voit kysyä Pelikeskuksesta peruutuksia tai varata ajan helmi-maaliskuulle!