TWoR roolipeli – Vuoden peliteko 2023! Miltä näyttää pelien syksy?

Lilinkotisäätiön The World of Recovery pöytäroolipelikampanja on voittanut Suomen suurimmassa ei-digitaalisten pelien tapahtumassa, yli 7000 kävijän Ropeconissa Vuoden peliteko 2023 -palkinnon! Kiitos Ropecon! 

Olemme meidän molemmista peleistä todella ylpeitä. Pelit perusteellisine yhteiskehittämisprosesseineen ovat uraauurtavia, sillä toipujat ja sotealan ammattilaiset ovat vaikuttaneet jokaiseen pelisuunnittelun vaiheeseen merkittävästi. 2022 joulukuussa julkaistun TWoR-roolipelikampanjan kahden tunnin demopelin on pelannut noin 300 rohkeaa seikkailijaa ympäri Suomea. Heistä 75% ei ollut ennen TWoRia roolipelannut koskaan aikaisemmin. 🎲 Digiosallisuutta, aktivoitumista ja positiivista mielenterveyttä tukevalla mobiilipelillämme on jo tuhat pelaajaa ympäri Suomea! 📲 Palaute molemmista peleistä on ollut valtavan positiivista. Siitä lisää täällä: https://www.theworldofrecovery.fi/2023/03/24/tworin-kalenteri-ja-vuosiraportti/ 

Vuoden peliteko 2023 palkinto on omistettu teille, meidän upeat yhteiskehittäjämme! Kiitos yhteistyöstä, huikeista pelihetkistä, ennakkoluulottomuudesta ja uskalluksesta uuden äärellä. Kiitos myös Lilinkotisäätiön ja TWoR Pelikeskuksen puolesta niille kaikille toimijoille ja ihmisille ympäri Suomea, jotka ovat lähteneet tätä peliä kokeilemaan, pelaamaan ja suosittelemaan – ilman teitäkään emme nyt olisi tässä. 💪🤩 
 
Minä täällä näppäimistön äärellä eli Pelikeskuksen Venla siirryn hankkeen päättyessä kohti uusia haasteita syyskuun lopussa. Olen elänyt ja hengittänyt tätä palkittua roolipeliä ja sen sisarta, TWoR-mobiilipeliä, vuoden 2020 maaliskuusta lähtien, läpi pandemian ja sen yli. Lämmin kiitos yhteisestä, unohtumattomasta matkasta! ❤️ 
 
Vaikka hanke on tullut päätökseensä, jatkuu The World of Recovery –pelien matka täyttä höyryä Lilinkotisäätiöllä ja ympäri Suomea. Lilinkotisäätiön väki kertoo sinulle mielellään lisää peleistä. Niihin pääset tutustumaan myös Lilinkotisäätiön Avoimessa toiminnassa Malmilla (Vanha Helsingintie 8) ja meidän ikiomassa Kulttuuripaja K35:ssa Itiksen ostoskeskuksen tiloissa.
Pelit ovat maksutta pelattavissa ja käytettävissä työkaluina toipumisen tukemiseen.🌌 
Lisäksi voit nyt ostaa itsellesi, yhteisöllesi, työpaikallesi tai peliporukallesi roolipelipaketin omakustannehintaan 47,50e (+postikulut Ärräpaketti 5e, lisätiedot Roolipeli-välilehdeltä)
Lisätietoa, opastusta ja tukea pelaamiseen, Lilinkotisäätiön Avoin toiminta: twor@lilinkoti.fi 
Muut yhteydenotot, esim. haastattelupyynnöt: reetta.sedergren@lilinkoti.fi 
Kulttuuripaja K35: laura.klein@lilinkoti.fi